Alege-te tu

 

Alege-te tu

 

Cei care nu cred in tine nu cred nici in ei insisi. Chiar daca au reusit, de fapt nu cred in ei. Cred ca au reusit datorita unor circumstante favorabile. Cred ca au reusit datorita faptului ca au “prins” niste oportunitati.

Cred ca au reusit pentru ca au fost ajutati sau pentru ca au avut noroc. Se cred speciali prin prizma educatiei, a familiilor sau mostenirilor, a contextelor, a diplomelor, a cunostintelor sau relatiilor, dar nu ca oameni.

Nu cred cu adevarat in ei insisi ci in chestii exterioare. Pentru ca daca ar crede in ei insisi ar crede si in tine. Pentru ca ar intelege ca sunt oameni si daca ei au reusit, cu siguranta poti si tu. Pentru ca si tu esti om ca ei. Si asa cum au reusit ei pe drumul lor, poti si tu pe al tau.

Daca ar crede cu adevarat in ei insisi ar crede de fapt in ceva mai mare decat ei insisi. Ar crede in OM.

Cine nu crede in tine nu crede nici in el. Da-i pace. Nu cere sanse, ca n-are de unde sa ti le dea. Nu astepta sa fii inteles ca nu are cine sa te inteleaga. Nu astepta sa fii ales, ca nu are cine sa te aleaga.

Alege-te tu sa fii cine stii ca esti, cine stii ca vrei sa devii. Alege-te tu sa reusesti. Alege-te tu sa-ti urmezi visele, sa mergi pe drumul tau. Alege-te tu si da-ti o sansa. Apoi fa ce simti sa faci. Ca daca nu te-alegi tu, nimeni nu te va alege niciodata cu adevarat.

Asa cred eu acum – 28 Octombrie 2015, ora 00:27 / Bucuresti.

Leave your comment