Caut colaboratori+interni+angajati cu foc interior

Leu

Photo by Leszek.Leszczynski

Treaba e simpla: de fiecare data cand vrei sa faci ceva Grozav, ai nevoie de o echipa de oameni Grozavi. Stiu ca sunt o gramada de astfel de oameni foarte motivati sa faca lucruri frumoase, sa inoveze, sa invete, sa faca bani si sa dea mai departe.

Derulez in prezent un proiect care va schimba total perceptia despre o intreaga categorie de business din Romania. Vom integra in acest proiect Arta,  Concepte Inovative,  Oameni Autentici.

Vreau sa ajung ca de fiecare data la astfel de oameni si cu ajutorul acestui articol,raspandit prin bunavointa prietenilor de pe internet voi ajunge rapid si de aceasta data. Va multumesc pentru sprijin.

Caut mai multe categorii de oameni cum ar fi: colaboratori pe proiecte, angajati permanenti sau cu termen limita, studenti sau masteranzi care vor sa faca un internship cu posibilitate de angajare.

Pozitiile libere in acest moment sunt: Project Manageri, Oameni de vanzari, Office Manager, Interni cu posibilitate de angajare.

Orice se invata atat timp cat exista motivatie, insa ar fi grozav daca stii sa faci o prezentare PPT , PDF, un tabel in Excel si daca ai cunostinte de social media.

Daca ti se pare interesant si simti ca ti-ar placea sa faci lucruri diferit si la un nivel foarte inalt, astept un email [cu orice informatii] la adresa:

hello [@] alexgavriliu.ro

2 Comments

  1. Salut! Din ce ai scris mai sus, am pus un tick in dreptul fiecarei cerinte.
    Mi-ar placea sa lucram impreuna.
    Astept un mail pentru mai multe detalii.

  2. Am citit tot ce ai scris mai sus, si as vrea sa ma treci si pe mine pe lista daca se poate, cu toate ca sunt cam mic :). Implinesc 17 ani in Septembrie.

Leave your comment