O noua specie ….

a

 

Ca urmare a trendului ultimilor cativa ani in care s-a promovat “dezvoltarea personala”, din pacate pe langa valorile care s-au ridicat in toate mediile societatii nostre, a aparut si o noua specie care mie imi da fiori , exagerez putin, dar chiar are capacitatea de a te plictisi grozav .

Este vorba despre  “Idiotul dezvoltat personal” si nu m-am putut abtine sa nu scriu putin, putin despre acest fenomen. Cred ca multi dintre voi il cunoasteti, il intalnim peste tot, este nelipsit de la trainingurile, seminariile si  workshopurile gratuite chiar si la conferinte cu precadere cele in zona de on-line.

Il recunosti usor dupa lejeritatea cu care intra in discutii combinate despre NLP , SOCIAL MEDIA, INTERNET, ORICINE POATE FI ORICE, VOM FI TOTI MILIONARI, ETC .

De asemenea cunoaste in detaliu vietile miliardarilor lumii de la Bill Gates incoace si intentioneaza sa isi faca un mic birou intr-un garaj pt ca “de acolo au inceput toti” .

Toate acestea si alte cunostinte despre tot  le stapaneste fantastic de bine,  fara sa fi facut ceva concret in ultimii 20 de ani, fara experienta, fara … doar cateva carti citite (CUM SA FII NR 1 , NLP PENTRU INVINGATORI,  FII LIDER NU RATAT,  CUM SA FII MILIONAR MUNCIND 2 ORE PE ZI ) si mult, mult browsing.

E foarte interesat de noi prieteni si conversatii tari, are multe idei geniale, dar si cateva calitati de necontestat:  e fericit si optimist ceea ce e bine pentru conservarea speciei.

Conversatii placute :)

9 Comments

 1. Si traieste din optimism…

 2. bănuiesc că nu ai citit că am abordat și dintr-o altă perspectivă recent subiectul,
  http://www.tudormaxim.ro/carți-inspiraționale-extraordinare.html

 3. Astia sunt mlm-isti. Nici un pericol. Doar de optimism exagerat.

 4. Am citit acum , zici bine Tudor :)

 5. ibz

  Lol. Pai vezi ca is bune si cartile alea la ceva? Daca tot nu faci nimic in viata, macar sa fii constient ca ai puterea sa faci orice. Speranta moare ultima. Apropo: http://twitter.com/ibz/status/3426110168 . :)

 6. Da un search Costin :))

Trackbacks for this post

 1. Alex Gavriliu » Blog Archive » Cateva articole bune din 2009

Leave your comment