Cat de mult le iubesc …

Serile de mai ! Trebuie sa le incercati :)  eu nu ratez nici una , nu conteaza cat de obosit sau ocupat sunt , ies la o plimbare pe jos sau cu bicicleta si astfel imi fac datoria fata de lucrurile care-mi plac .

Este incredibil cum noi majoritatea suntem loiali anumitor aspecte, cu precadere cele profesionale si ignoram de cele mai multe ori lucrurile pe care  le iubim , care ne dau puterea de a merge inainte, care ne incarca cu energie si astfel pierdem echilibrul.

Le proiectam undeva in viitor, cand toate aspectele materiale, profesionale , de cariera vor fi rezolvate si uitam de fapt care este principalul scop al vietii si anume acela de a fi traita.

Cum ?  Cum te simti bine , cum este ok pentru tine, tu stii , eu stiu , raspunsul exista demult si avem nevoie doar de un pic de indrazneala sa-l scoatem la iveala sau sa-l acceptam.

Se poate incepe cu o plimbare intr-un parc, poate chiar o plimbare cu barca prin Cismigiu cu opriri dese sub salciile pletoase de la mal, singura conditie sa fie seara si Mai  :).

Asa se poate descoperi ca Bucurestiul nu e doar un oras mare si rau, ca sunt si locuri frumoase, ca sunt si oameni buni si ca daca te concentrezi asupra acestor lucruri cu siguranta vei ajunge la ele.

Asa iti dai seama ca nu e nevoie ca cifra ta de afaceri sa depaseasa un milion, ca nu trebuie sa termini studiile cu 10  si nu ai nevoie de aprobarea nimanui pentru a fi fericit .

Poti fi doar tu si este de ajuns .

Cine merge la o plimbare ?

7 Comments

 1. Alexandra

  Cata dreptate ai… Dar cat e de greu sa te desprinzi de obiceiurile astea de a munci cat mai mult, de a termina o facultate sau un master cu nota mare… Dar sa ma mai bazai la cap sa ies la plimbari, ca orice invat are si dezvat! 😉

 2. nu-mi pasa de nimic

  Stiu, cunosc, am incercat!
  Este intr-adevar superb…si daca mai mergeti si pe la 11 noaptea prin padure, in intuneric, singur, o sa incerci niste emotii grozave: pe de o parte frica ca nu te vei mai intoarce in civilizatie-viu :) si pe partea cealalta linistea, caldura si racoarea serii si pasarile care aparent canta si noaptea… :)))
  Foarte frumos articolul, Alex!

 3. Trebuia sa plec! De fapt, am si intarziat. Am ramas, insa, pentru inca cateva clipe in fata calculatorului sa citesc. Ai mare dreptate! De multe ori, ratam lucrurile cu adevarat importante. Chiar ieri vorbeam cu o persoana draga mie care imi spunea cat de importanta este pentru ea viata si bucuria de a redescoperi lucrurile simple si frumoase. Nu mai sta 15 ore cu ochii in fata calculatorului, iese in parc cu prietenii (am poze compromitatoare), s-a reapucat de sport si este mult mai implinita. Numai ca, atunci cand esti mic si vrei sa fii mare, si mai mare, foarte mare, alegi sa pui lucrurile pe o scara a valorilor. Vor fi si primaveri cu nopti de mai sacrificate, numai ca atunci cand le regasim sa le pretuim si mai mult. Vital este sa nu le uitam. Te asigur, eu nu le-am uitat chiar daca in aceasta primavara le-am trait, poate, mai putin. Multumesc Alex pentru reminder. :-)

 4. Anca

  frumos si autentic ce impartasesti tu! eu m-am nascut intr-o seara de mai :))

 5. Letitia

  Cata dreptate ai!Super articolul

 6. lidia

  eu le urasc foarte tare.nu e nici cald,nu e nici frig,nu e nici soare,nu e nici innorat,cand ploua,cand nu,ziua e ok,noaptea dardai de frig…parca vremea e intr-o mare dilema.iar mie imi place ori alba ori neagra.exact ca in iubire ori il iubesti pe cristian/cristina/etc, ori nu.iar mereu dupa data de 23 ma gandesc ca ce a fost mai greu a trecut,incep sa simt miros de vara,cald,soare,frumos.mai sunt 3 zile pana incepe iunie…vai vai ce frumos!!

Trackbacks for this post

 1. Alex Gavriliu » Blog Archive » Cateva articole bune din 2009

Leave your comment