De ce nu e bine sa umbli cu capul in traista

 

Pura Vida

Pura Vida Hub 

Tataia Gica, bunicul meu din partea tatalui avea o vorba:  “Tataie, fii indemanos, fii atent, nu umbla cu capu-n traista!”

Adevarul e ca nu am vazut om care sa umble “cu capu-n traista” si sa traiasca o viata de vis. Nu am vazut castigatori la loto. Nu am vazut oameni fara directie care sa ajunga unde vor. 

Toti oamenii care au facut ceva in viata lor au stiu ce vor sa faca. Au avut repere, au stiut unde se indreapta, au avut o viziune de viata. Toti. Sa ai o viziune personala de viata este unul dintre cele mai importante lucruri. Altfel umbli prin viata ca o frunza in bataia vantului.

De aia nu e bine “sa umbli cu capul in traista” si de asta e bine sa stii ce vrei si incotro te indrepti.

De mai bine de un an am conceput un program simplu prin care imi ajut clientii sa isi creeze o viziune de viata. Pana acum am lucrat one to one cu fiecare client in parte pe aceeasta viziune de viata. Dar acum am lansat un workshop, iar primul eveniment este sambata acum – pe 16 aprilie 2016. Aici ai evenimentul de pe Facebook.

Workshop-ul de fata dureaza 4,5 ore si va fi cu maxim 20 de persoane. La finalul workshop-ului fiecare participant pleaca cu o viziune personala de viata pe 7 planuri:

1. Profesional, 2. Financiar, 3. Evolutie Personala (fizic, mental, spiritual), 4. Relatii, 5. Familie, 6. Viata Sociala, 7. Timp liber – relaxare – hobby – vacante.

La finalul workshop-ului fiecare participant va sti incotro se indreapta si care sunt primi pasi catre ceea ce vor sa faca in viata asta. Alaturi de mine o sa scoti la iveala si o sa pui pe agenda tot ce e important pentru tine. Fie ca stii acum sau ca habar nu ai ce vrei – crede-ma, la workshop vei descoperi.

Workshop-ul va fi sambata 16 Aprilie, de la ora 14:00 la ora 18:30 si va avea loc la Pura Vida Hub in Centrul Vechi. Dupa workshop mergem sa ne imbatam de bucurie ca ne-am adus aminte ce vrem sa facem cu viata noastra.

Pretul este 200 lei cu factura si contract. Un client care lucreaza cu mine one to one plateste cateva sute de euro pentru a-si crea o viziune de viata structurata – la fel ca cea pe care o vei avea tu la finalul acestui workshop.

Daca mai vii cu un prieten – aveti cate o bere din partea mea dupa workshop (nu am glumit cu betia de dupa).

Ca sa pastram lucrurile simple te rog sa faci plata in contul de mai jos ca sa confirmi participarea. Acesta e un cont personal.

RO14 RZBR 0000 0600 1393 2348 – Gavriliu Alexandru, Banca Raiffeisen

Dupa ce ai facut plata vom schimba intre noi anumite date si eu iti voi emite factura fiscala cu chitanta si un contract. Daca vrei sa platesti din contul unei firme, te rog sa imi scrii un mesaj mai intai.

Multumesc

Leave your comment