Creativitate, proiecte noi sau rabdare si calitate?

 

coaching alex gavriliu

[Marti, 2 Februarie 2016, ora 12:40] Tocmai am terminat o sesiune cu un antreprenor, artist. Scopul lui era sa gaseasca o cale prin care sa fie ok cu rutina.

Se plictiseste foarte repede. Tot timpul doreste sa treaca la alt proiect, la alta provocare, la ceva nou.

Dar asta ii strica relatiile cu clientii si ii scade calitatea. Ca sa livreze calitate la standarde inalte stie ca are nevoie de rabdare, de meticulozitate, de concentrare. Dar cel mai mult iubeste noutatea, experientele noi, provocarile noi. Cauta o cale imposibila (aparent) prin care sa impace aceste aspecte.

Si o gaseste. Discut cu el isi da seama ca vede provocari, experiente noi si entuziasm doar in proiecte noi. Cand de fapt poate experimenta lucruri noi, isi poate face meseria in mod diferit si poate gasi moduri diferite de a face lucrurile chiar aici, in proiectele actuale.

In felul asta nu mai e impins sa termine mai repede, sa incheie, sa treaca mai departe. Poate gasi tot ce-i place aici. Poate face diferit, poate intra in profunzime, poate sa puna idei noi in practica aici. Acesta abordare il incanta, ii place si in acelasi timp creste si calitatea. Nu mai e nevoit sa se grabeasca, sa fuga, sa treaca mai departe. Poate merge mai departe aici, relaxat.

Concluzie – Eram pe langa. Stiu ce am de facut si imi place.

Leave your comment