Leadership – un concept gresit inteles. Asa simt. Si o sa vorbesc despre asta la Ploiesti

leadership

Sambata 12 Decembrie in jur de 12:00 vorbesc despre Leadership si miturile false asociate acestui concept la moda.

Din experienta mea de viata, din scrierile Maestrilor pe care i-am studiat, din experienta mea de coaching, din ce am observat la marii lideri, la sfinti, la oamenii cu succes adevarat, la manageri de top am ajuns sa simt un lucru.

Si anume ca nu ai nevoie de nici o competenta si nici un studiu ca sa fii un lider. Ca orice om poate fi lider daca respecta un principiu extrem de simplu si usor care poate fi aplicat in 5 minute. Oricine, indiferent de varsta, realizari materiale, indiferent de studii. Adica nu conteaza daca ai 4 clase sau 2 doctorate.

Toata povestea cu Leadershipul, cartile de leadership, trainingurile de leadership, coachingul de leadership, abilitatile si formarile de leadership sunt un truc ieftin si trist.

Asa simt eu si ce simt se bazeaza pe experienta, studiu si observatie directa. Cred ca singura problema este ca acest principiu  este prea simplu si prea usor de accesat. Tocmai asta il face atat de bine ascuns la vedere.

Daca as mai scrie inca doua randuri nu as mai avea ce spune la Ploiesti, sambata, la Palatul Culturii – la acest eveniment – https://www.facebook.com/events/1546000795690351/. Asa ca ma abtin si vorbim acolo.

Totusi va dau un indiciu – toata treaba are legatura cu autenticitatea ta personala si cu ceea ce simti. Am exemple si studii de caz cat cuprinde. Adica nu voi veni sa bla, bla ci sa spun ceva. 

Evenimentul este caritabil, deci ce se incaseaza pe biletele ieftine si bune – se doneaza. La eveniment vor mai vorbi pe acest subiect cativa oameni interesanti, spre exemplu managerul site-ului de caterinca Times New Roman.

Multumesc Iulian Serban pentru invitatie.

Linkul evenimentului aici – https://www.facebook.com/events/1546000795690351/

Leave your comment