Cum ajuta coaching-ul o companie. Business

 

recomandam business coaching

 

Coaching – ul este o metoda simpla, neinvaziva, usor de implementat, cu care se pot obtine rezultate rapid – si foarte important – se poate identifica starea de moment a lucrurilor. Tot prin coaching o companie poate realiza saltul la o noua etapa, prin costientizare individuala si in acelasi timp colectiva.

Prin participarea individuala la coaching a fiecarui mebru al companiei noastre s-au atins multe din obiectivele fixate de noi anterior.

Obiectivele fixate sunt legate de imbunatatirea activitatii colective si care conduc in final la cresterea performantelor companiei.

Obiectivele fixate privesc si crestera individuala – atat o crestere a veniturilor financiare individuale, cat si o crestere a stimei si multumirii de sine.

Recomandam coachingul tuturor IMM-urilor, indiferent de domeniul de activitate, deoarece este una dintre cele mai practice metode de crestere.

Deasemenea il recomandam pe coach Alex Gavriliu, acesta demonstrandu-ne ca este un coach experimentat, care stie sa gaseasca calea cea mai scurta, pentru atingerea obiectivelor propuse.

Mudura Monica
Director

AGRISORG SRL 
Cifra de afaceri 2014 – peste 4 mil. Euro

Leave your comment