Ce-am facut pe 13 Mai

Am zis sa schimb putin ritmul obisnuit al blogului, asa ca va povestesc ce-am facut eu marti – 13 mai.

M-am trezit pe la 9 fara ceva, am luat micul dejun, m-am imbracat frumos si am plecat catre Promenda Mall. La ora 10:00, la Starbucks am avut prima intalnire din zi cu Fifi. Am discutat despre viata, despre cat de important este sa fii pe drumul tau, sa faci ce iti place si ca oricat de mult ai incerca sa te minti ca e totul ok (cand nu e) – ceva pe undeva tot se rupe la un moment dat. Apoi am stabilit concret o colaborare si o noua intalnire pe saptamana viitoare.

La 11:30 a urmat prima sedinta de coaching din zi, care a durat 60 de minute, dar au trecut de parca ar fi fost 20. Uneori experimentez acest fenomen, iar senzatia este extrem de interesanta – ma uit la ceas, ma astept sa fi trecut 20-25 minute si surpriza…timpul trecut este peste dublu estimarii mele. Nu stiu care e explicatia dar eu cred ca e semn bun.

In scurtul drum spre casa, in trafic, am vorbit la telefon si am stabilit detaliile si agenda unei intalniri. In jurul orei 13:00 am ajuns acasa, in zona Floreasca, am luat o gustare si am scris repede un articol pentru blog. A urmat o conversatie telefonica cu unul dintre clientii mei, apoi o sedinta de coaching la telefon.

In jurul orei 14:30 am mers la sala unde timp de o ora am sfidat gravitatia – am ridicat greutati mari si mici pentru sanatate, forma fizica, tonus si stare de bine! Dupa sala am mers la doamna administrator si am platit intretinerea, apoi repede un dus, iar in jurul orei 16:00 am ajuns la o alta intalnire la un restaurant din zona.

Am luat un pranz intarziat cu unul dintre clientii mei dupa care a urmat o sedinta de coaching pe o problema de business, foarte revelatoare pentru client. Apoi m-am relaxat putin.

De la ora 18:00 la 19:00 si ceva am redactat un contract intre mine (firma) si o companie client, dupa care l-am trimis pe email. In jurul orei 19:30 am inceput sa ma pregatesc pentru a merge la un eveniment. 

Am onorat invitatia de a participa la lansarea berii Affligem in Romania. Ajuns la eveniment in jurul orei 20 si ceva, am admirat lacul Herastrau de pe terasa frumoasei locatii (Restaurantul AGO), am schimbat cateva vorbe cu unele persoane pe care le cunosteam si am servit niste peste foarte bun.

Cand am cerut mai multe detalii despre aceasta bere si de ce este ea atat de speciala mi s-a explicat in primul rand ca este una dintre cele mai vechi beri (atestata in 1074) si ca este o bere de manastire (produsa de calugari). Am intrebat de ce faceau tocmai calugarii bere si mi s-a spus ca de fapt berea era folosita in calitate de medicament. 

Domnul care mi-a raspuns nu prea era asa sigur pe el in ce priveste partea cu medicamentul si nici eu nu prea l-am crezut. As inclina mai degraba sa cred ca acei calugari se cam plictiseau pe la 1000 si ceva si berea le mai indulcea existenta. 

In poza de mai jos (facuta cu telefonul) un specialist imi explica cum aceasta bautura se serveste in 2 pahare. In primul mare se pune cam 90% din continutul sticlei, iar ce ramane pe fund – un fel de drojdie – “sufletul berii”- se pune intr-un paharel mai mic si se bea separat – doar de catre cei puternici :). De gustat n-am gustat, pentru ca eram cu masina, dar lumea de acolo spunea ca este foarte buna.

Alex Gavriliu

Majoritatea celor prezenti la eveniment erau persoane publice, actori, oameni de business, oameni din presa scrisa si tv. Fara sa vreau am remarcat urmatorul lucru: cele mai placute aparitii (si ma refer aici la invitati) nu erau cele imbracate cel mai  fancy sau by the book, ci persoanele cu atitudine relaxata. Indiferent de tinuta.

Am plecat de la eveniment in jurul orei 22:00 si am facut o scurta plimbare (15 min) in parcul Herastrau. Apoi inca o plimbare mica prin parcul de langa casa si de la ora 24:00 – somn.

Pe parcursul zilei, printre timp, am mai vorbit la telefon, am raspuns si am trimis emailuri, am facut si alte mici actiuni de suport si mentenanta.

Acest articol nu spune “cum arata de obicei o zi din viata mea” sau “asa e viata mea”, ci doar ce-am facut pe 13 mai. 

Leave your comment