Recomand

Lucruri bune

 

Am creat o noua categorie de articole aici pe blog si anume  – Recomand. Si am facut asta pentru ca intalnesc din ce in ce mai multi oameni faini, oameni pasionati care fac lucruri de care am beneficiat sau beneficiez si pe care le apreciez in mod deosebit.

Am facut asta deoarece vad ca mai sunt inca o gramada de alti oameni care incearca sa iti vanda lucruri sau servicii slabe pe bani mai multi sau mai putini. Si se folosesc de o gramada de resorturi pentru a reusi, de la marketing manipulativ si publicitate mincinoasa, pana la  frica (X oameni mor zilnic de ficat – ia pilula noastra daca vrei sa te joci cu nepotii la batranete).

Simt din plin sa recomand, sa promovez si sa sustin acea categorie de oameni profesionisti, companii, servicii, locuri  si produse care merita. Acea categorie de oameni sau companii carora le pasa de clientii lor si inteleg ca rolul lor este de a a ajuta si a da valoare. Care se gandesc si la clienti, nu doar la profit. Sau acele produse de calitate care iti fac viata mai buna, mai frumoasa, sau mai usoara.

Consider ca este o obligatie sa contribui la raspandirea lucrurilor bune. Si e pacat sa nu o fac cand stiu ca si alti oameni ar putea sa se bucure de o experienta faina, de un loc sau de un lucru de calitate de care eu am beneficiat sau beneficiez.

Deci, urati-mi spor !

Leave your comment