Te astept sa cunosti si sa te alaturi JCI Bucuresti

this is jci


In calitate de membru al JCI Bucuresti cred foarte mult în spiritul antreprenorial și în inițiativa transformată în rezultate remarcabile. Si in continuare ne dorim alături de noi tineri valoroși, preocupați de dezvoltarea lor personală și profesională, dar care pot înțelege și frumusețea voluntariatului.

Te astept la o intalnire cu organizatia Junior Chamber International (JCI) București, care va avea loc la Bucharest Hubb din strada Stelea Spataru nr. 21 , în data de 9 noiembrie, începând cu ora 18:00 și vei avea ocazia să cunoști organizația, oportunitățile și proiectele noastre naționale și internaționale.

La finalul evenimentului vei putea aplica pentru o perioada de proba de 2 luni putand alege in cadrul carei echipe de proiect vrei sa activezi. Perioada de proba de 2 luni va fi practic un natural proces de selecție a celor mai potrivite persoane pentru planurile noastre ambițioase.

Accesul este liber, pe baza înscrierii. Locurile sunt limitate! Poți confirma prezența la eveniment lasand un comentariu la acest articol, sau trimitand un email la adresa hello [@] alexgavriliu [.] ro


O zi frumoasa,

Alex Gavriliu

Leave your comment